امروز: 1403/02/06 شمسی2024/04/25 میلادی

07136289708

09190972559

شیراز، بلوار مطهری شمالی (زرگری)، نبش کوچه 6، طبقه فوقانی دفتر اسناد رسمی شماره 50

info@rasa-apply.ir

rasa.institute2021@gmail.com

درباره کانادا

  • درباره کانادا

    درباره کانادا

    کانادا کشوری در شمال آمریکای شمالی است؛ و از نظر مساحت، دومین کشور بزرگ جهان است. ده استان آن از شرق این کشور از شرق تا اقیانوس اطلس، از غرب تا اقیانوس آرام و از شمال تا اقیانوس منجمد شمالی گسترش یافته که طولانی ترین مرز زمینی دو ملیتی جهان است. پایتخت کانادا اتاوا است و سه شهر بزرگ آن تورنتو، مونترال و ونکوور است. کانادا یک کشور با دموکراسی پارلمانی است. در سنجش های بین المللی، این کشور در بالاترین رتبه ها در زمینه های آزادی های مدنی، کیفیت زندگی، آزادی اقتصادی و آموزش قرار دارد. این کشور یکی از متنوع ترین و چند ملیتی ترین کشورهای جهان است که این امر به دلیل ورود گسترده دانشجویان از بسیاری از کشورهای دیگر است. این کشور با جمعیت 38 میلیون نفری در مقیاس با مساحت بزرگ آن، همیشه پذیرای دانشجویان و شهروندانی از اقصی نقاط جهان بوده است.در سال 1857 ملکه ویکتوریا انگلیس "اتاوا" را به عنوان پایتخت کانادا انتخاب کرد. نام این شهر از کلمه Algonquin adawe به معنی تجارت الهام گرفته شده، بنابراین همیشه و در تمام طول تاریخ از این شهر به عوان یک مرکز تجاری مهم یاد می شده است. اتاوا هفتمین پایتخت سرد در جهان است، در فصل زمستان طولانی ترین پیست اسکیت جهان را در کانال Rideau در مرکز شهر اتاوا مشاهده خواهید کرد، کانالی که طول آن به بیش از 7 کیلومتر می رسد.تمامی تصاویر منتشر شده از کانادا نمایشی از کوهستان ها، خرس ها، برف یا پیست های راکی و همینطور دریاچه های شگفت انگیز فیروزه ای رنگ هستند. هرچند در این چشم انداز وسیع واقعاً چیزهای بیشتری نیز وجود دارد، کانادا با داشتن منابع طبیعی فراوان که به سرعت در حال کشف و حفاظت است، به عنوان کشوری ثروتمند شناخته می شود. کشوری که به یک انتخاب همیشگی برای زندگی نیز تبدیل شده است.

     

     

  • آب و هوای کانادا

    آب و هوای کانادا

    به دلیل گستردگی مساحت، آب و هوای کانادا متنوع است و در هر روز از یک قسمت از کشور به قسمت دیگر، تفاوت های زیادی وجود دارد. متوسط ​​دما در زمستان و تابستان در مناطق مختلف کانادا از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. زمستان ها، متوسط دمای در همه مناطق بسیار پایین است (عمدتا زیر صفر) و پوشش برف مداوم دارد. در حالی که، تابستان های آن گرم و مرطوب است. در طول سال به طور متوسط 7 روز در ماه باران می بارد. با این حال، در نتیجه تغییرات آب و هوایی در جهان، آب و هوای کانادا سه برابر میانگین جهانی گرم تر شده است.دسامبر، ژانویه و فوریه ماه‌های فصل زمستان در کانادا هستند. با این حال، ممکن است سرمای زمستان از ماه نوامبر آغاز شود و تا اواخر ماه مارس نیز ادامه پیدا کند. در بعضی از بخش‌های کشور، به خصوص در قسمت شرقی سرمای زمستان تا ماه آوریل نیز ادامه دارد.هرچه به شهر‌ها و استان‌های مرتفع‌تر و شمالی‌تر نزدیک شوید سرمای بیشتری را تجربه خواهید کرد. در عوض، در سواحل بریتیش کلمبیا، هوای زمستان کاملا معتدل است و به ندرت برف می‌بینید. از سوی دیگر در شهری مانند ویسلر، با حجم انبوهی از برف مواجه می‌شوید و این باعث شده این شهر به یکی از مقاصد اصلی برای ورزش‌های زمستانی به خصوص اسکی تبدیل شود. در نواحی نزدیک به راکی‌، زمستان طولانی است. با این حال، برف تنها در ارتفاعات بالاتر باقی می‌ماند. در شهر کلگری به ندرت بارش برف دیده‌ می‌شود اما در عوض در بنف و کانمور ممکن است تا ماه آوریل بارش برف ادامه پیدا کند. در شرق کانادا، از جمله تورنتو و مونترال، بیشتر اوقات زمستان کوتاه و به شدت سرد است و در برخی مواقع به زیر ۲۰ درجه سانتیگراد نیز می‌رسد.

     

  • وضعیت اقتصادی کانادا

    وضعیت اقتصادی کانادا

    کانادا به عنوان یک کشور بسیار پیشرفته دارای رتبه هفده جهان از نظر درآمد و همچنین بالاترین رتبه در شاخص توسعه انسانی (رتبه سیزده) قرار دارد. از سال 2018 دهمین اقتصاد بزرگ در جهان است؛ که عمدتا به منابع طبیعی فراوان و شبکه های تجارت بین المللی بسیار پیشرفته متکی است. رتبه اقتصادی این کشور بالاتر از ایالات متحده و بیشتر کشورهای اروپای غربی می باشد و این کشور در حال حاضر سطح نسبتاً پایین اختلاف درآمدی را تجربه می کند. این مسئله کانادا را در رده سالم ترین کشور های جهان ازنظر فساد اقتصادی قرار می دهد. کانادا دارای 13 درصد از ذخایر جهانی نفت است با این وجود، یکی از معدود کشورهای پیشرفته به عنوان صادرکننده خالص انرژی (سومین سهم بزرگ جهان پس از ونزوئلا و عربستان) است. اقیانوس اطلس در مجاورت کانادا دارای ذخایر گسترده گاز طبیعی در دریا و همچنین استان آلبرتا میزبان منابع بزرگ نفت و گاز است. علاوه بر این، یکی از بزرگترین تامین کنندگان محصولات کشاورزی در جهان نیز است. چمنزارهای کانادایی یکی از مهمترین تولید کنندگان جهانی گندم، کلزا و سایر غلات است. به علاوه، این کشور صادرکننده اصلی روی، اورانیوم، طلا، نیکل، آلومینیوم، فولاد، سنگ آهن، ذغال سنگ، سرب، مس و... است. منابع معدنی و چوب در شمال کانادا که کشاورزی در آنها دشوار است، اقتصاد این استان ها را پایدار کرده است. همچنین مناطق جنوبی کانادا از جمله جنوب انتاریو وکبک در صنایع اتومبیل و هوانوردی سرآمد هستند.

  • آموزش در کانادا

    آموزش در کانادا

    براساس گزارش سال 2019، کانادا یکی از تحصیلکرده ترین کشورها در جهان است. تحصیلات در کانادا برای سنین بین 5 تا 18 سال در بیشتر موارد به صورت دولتی و رایگان ارائه می شود. آموزش ها تحت اختیار وزارت آموزش و درسطح ایالتی قرار دارد. آموزش به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در اکثر نقاط کانادا فراهم است. از منظر آموزش بزرگسالان، رتبه اول را در سراسر جهان دارد که بیش از 56 درصد بزرگسالان کانادایی حداقل یک مقطع کارشناسی دانشگاه را دارا هستند. نرخ تحصیلات در این کشور بالای 90 درصد محاسبه شده است. کانادا حدود 5.3 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش می کند.

    کانادا تعداد زیادی دانشگاه دارد که تقریباً هزینه همه آنها از بودجه عمومی تأمین می شوند. دانشگاه لاوال که در سال 1663 تاسیس شد، قدیمی ترین موسسه تحصیلات تکمیلی در کانادا است. بزرگترین دانشگاه آن، دانشگاه تورنتو با بیش از 85،000 دانشجو است. در مجموع 18 دانشگاه در 500 دانشگاه برتر جهان دارد که چهار دانشگاه آن شامل دانشگاه تورنتو، دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه مک گیل و دانشگاه مک مستر، به طور منظم در میان 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند. قرار داشتن کانادا در رتبه های بالای جهانی از نظر آموزش سبب شده است که سالیانه تعداد زیادی از دانشجویان، این کشور را به عنوان مقصد انتخاب کنند.. اکنون کانادا با داشتن 642000 دانشجوی خارجی، سومین مقصد برتر دانشجویان بین المللی در جهان است. طبق آخرین آمارها، تعداد دانشجویان بین المللی نسبت به سال های گذشته، بیش از سه برابر شده است و به بیش از 300 هزار نفر در سال 2018/2019 رسیده است.

  • فرهنگ کانادا

    فرهنگ کانادا

    فرهنگ کانادا مظهر عناصر هنری، آشپزی، ادبی، شوخ طبعی، موسیقی، سیاسی و اجتماعی است. در طول تاریخ کانادا، فرهنگ آن از فرهنگ و سنت های اروپایی تاثیر گرفته است. بیشترین شکل گیری آن توسط فرانسوی ها و انگلیسی ها به دلیل مستعمره بودن آن، و توسط افراد بومی خود شکل گرفته است. برخی از استان های کانادا دارای ویژگی های فرهنگی منحصر به فرد خود هستند که باعث پیشرفت برخی جنبش های استقلال طلبی در طول تاریخ کانادا شده اند. جمعیت کانادا نیز به شدت تحت تأثیر فرهنگ آمریکایی به دلیل: 1. زبان مشترک (در کانادای انگلیسی زبان)،  2. نفوذ رسانه ای قابل توجه، 3. روابط نزدیک کانادا و ایالات متحده، 4. همجواری جغرافیایی قرار گرفته است. مردم كانادایی‌ به‌ دلیل داشتن روابط كاری محکمی که با همكاران خود دارند معمولا خواستار برابری و احترام متقابل می باشند، ساخت هنرمندانه این ‌گونه روابط قبل از شكل‌ گیری تعاملات تجاری موفق، بسیار مهم و اساسی و دارای پیشرفت روز افزون برای این کشور است. دولت کانادا با برنامه ها، قوانین و نهادهای مخصوص خود همواره بر فرهنگ تأثیر می گذارد برای مثال نهاد های خاصی را برای ترویج فرهنگ کانادا از طریق رسانه ها، مانند شرکت پخش تلویزیونی کانادا (CBC) و شورای فیلم ملی کانادا (NFB) ایجاد کرده است و بسیاری از رویدادهایی را که به نظر می رسد سنت های کانادایی را در بر می گیرند، تبلیغ می کند. همچنین سعی کرده است با تعیین حداقل های قانونی در مورد محتوای کانادایی در بسیاری از رسانه ها با استفاده از ارگان هایی مانند کمیسیون رادیو تلویزیون و مخابرات کانادا (CRTC) از فرهنگ کانادایی محافظت کند.

  • هزینه زندگی در کانادا

    هزینه زندگی در کانادا

    هزینه زندگی در کانادا ممکن است با کشور خود متفاوت باشد، این هزینه ها شامل هزینه های زیر است:

    1. خانه
    2. گرمایش و سایر خدمات آب و برق
    3. غذا
    4. پوشاک
    5. بیمه سلامت
    6. حمل و نقل     

     

    هزینه خانه در کانادا بیشترین هزینه را خواهد داشت.

    بیشتر کانادایی ها 35 تا 50 درصد درآمد خود را برای خرید مسکن و قبوض آب و برق خرج می کنند. این شامل هزینه اجاره خانه یا پرداخت وام می شود. (وام مسکن وام بلند مدت است) همچنین شامل هزینه بسیار زیاد گرمایش خانه و پرداخت  قبض برق ، خدمات تلفن و آب است.

     

    اجاره مسکن:

    بسیاری از تازه واردان به کانادا اجاره آپارتمان را به صورت ماهانه انتخاب می کنند. هزینه های اجاره در شهرهای کانادا متفاوت است.همچنین بهتر است بدانید هزینه مسکن معمولاً در خارج از شهرهای بزرگ کمتر است.

    برای اجاره اتاق احتمالاً حداقل 350 دلار در ماه پرداخت خواهید کرد. برای اجاره یک آپارتمان بزرگتر یا یک خانه بزرگ می توانید حداقل ماهیانه 2000 دلار بپردازید.

     

    خرید مسکن:

    اگر می خواهید خانه ای بخرید، احتمالاً باید وام بگیرید. بانک ها و سایر موسسات وام دهنده وام های رهنی می دهند. آنها تصمیم می گیرند که آیا شما درآمد کافی ، دارایی کافی (چیزهایی که متعلق به شماست) و اعتبار کافی دارید یا خیر. اکثر بانک ها از شما می خواهند حداقل 10٪ از هزینه خانه را از پول خودتان پرداخت کنید.

    علاوه بر پرداخت وام خرید مسکن، باید مالیات املاک و بیمه خانوار را نیز پرداخت کنید.

     

    بیمه سلامت:

    برخی از برنامه های سلامت ایالتی و فدرال ممکن است برخی از تازه واردان را در سه ماه اول حضورشان در کانادا پوشش ندهد.

    شما باید به محض ورود به کانادا با وزارت بهداشت درایالت خود تماس بگیرید تا ببینید آیا نیاز به خرید بیمه درمانی اضافی دارید یا خیر.

     

    هزینه های اساسی:

    غذا یک هزینه اساسی خواهد بود. هزینه ها به اندازه خانواده شما بستگی دارد. اگر غالباً در رستوران ها غذا می خورید ،این هزینه می تواند دو برابر شود.

     

    هزینه های لباس:

    ممکن است کمتر از 10٪ از هزینه شما مرتبط با پوشاک باشد. اگر لباس خود را از فروشگاه های طراح خریداری کنید، ممکن است هزینه های بسیار بیشتری خرج کنید.

     

    حمل و نقل:

    بسیاری از خانواده های کانادایی دارای یک یا چند اتومبیل هستند. کانادایی ها یا اتومبیل های خود را نو یا دست دوم می خرند و یا آنها را اجاره می کنند.قبل از تصمیم به خرید یا اجاره اتومبیل حتماً به همه هزینه ها فکر کنید. به عنوان مثال هنگامی که شما اتومبیل دارید، برای کارکرد خوب آن هزینه بنزین ، بیمه و ... را باید هزینه کنید. هنگام اجاره اتومبیل، قراردادی را امضا می کنید که ماشین را برای مدت زمان مشخصی در اختیار داشته باشید.

    بسیاری از کانادایی ها از وسایل حمل و نقل عمومی،  پیاده روی یا دوچرخه سواری استفاده می کنند.

     

    بیمه ماشین:

    این قانون است که کلیه اتومبیل ها باید بیمه شده و در دولت ایالتی شما ثبت شوند. بیمه اتومبیل می تواند گران باشد ، اما از شما و سایر رانندگان در صورت تصادف محافظت می کند. در بیشتر ایالت  ها با تماس با اداره بیمه کانادا می توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید.

     

     

    با زندگی در کانادا متوجه خواهید شد که هر از چند گاهی باید هزینه های گاه و بیگاه را پرداخت کنید. چند نمونه:

    1. خرید داروهای تجویزی (تحت پوشش بیمه درمانی نیست)
    2. لوازم مدرسه

     

    کسورات حقوق

    برای بیشتر مشاغل در کانادا، کارفرمای شما مقداری پول از پرداختی به شما را برمی دارد. این را کسر از حقوق می نامند. کسر از حقوق می تواند میزان پرداخت  به شما را تا 25٪ تا 35٪ کاهش دهد. پول این کسورات معمولاً هزینه های زیر را پرداخت می کند:

    1. مالیات بر درآمد
    2. طرح بازنشستگی کانادا
    3. بیمه اشتغال
    4. حق اتحادیه (اگر عضو اتحادیه هستید)
  • بیمه درمانی در کانادا

    بیمه درمانی در کانادا

    چرا دانشجویان بین المللی باید بیمه درمانی شوند ؟
    اگر شما یک دانشجو در یک کشور خارجی هستید مهم است که تا مدت دوره خود تحت پوشش بیمه درمانی باشید حتی اگر ویزای شما احتیاجی به داشتن بیمه درمانی نداشته باشد نهاد شما روی آن پافشاری خواهد کرد 
    دانشگاه ها و کالج ها قبل از پذیرش شما درخواست اثبات بیمه درمانی شما در خارج از کشور میکند.
    چند دلیل دیگر برای گرفتن بیمه درمانی برای دانشجویان بین المللی وجود دارد :
    هیچ دولتی خدمات درمانی را حمایت نمیکند : اغلب اوقات تامین خدمات درمانی دولت برای دانشجویان بین المللی در دسترس نیست همچنین خدمات هزینه بالایی دارد و ممکن است به طور سالانه افزایش پیدا کند
    هزینه کمتر : اگر بیمه درمانی داشته باشید شما در طول فوریت های پزشکی مجبورید مبلغ مشخصی را از جیب خود پرداخت کنید مبلغ پرداخت شده شامل مالیات و کسر است اگرچه این مبلغ در مقایسه با مبلغی که درصورت نداشتن بیمه مجبور به پرداخت هستید ناچیز است
    مزایای تـخصصی: برنامه بیمه دانشجویان اغلب دربرگیرنده آسیب های قبلی ، سلامت ذهنی ، ورزشی ، آسیب ها ، هزینه های بارداری ، بستری شدن در بیمارستان و نسخه های پزشکی است.
    هزینه بیمه درمانی برای دانشجویان بین المللی در کانادا چقدر است؟
    دانشجویان بین المللی محصل در کانادا باید بیمه درمانی داشته باشند 
    در دانشگاه ها و کالج های کانادایی اجباری شده است.
    بیمه درمانی در کانادا برای دانشجویان بین المللی موقعیت به موقعیت متفاوت است و بستگی به شرکت بیمه نیز دارد.
    از چه طریقی میتوان برای بیمه دانشجویی در کانادا اقدام کرد ؟
    قوانین و مقررات بیمه درمانی در کانادا از استان به استان دیگر متفاوت است.
    بعضی ازاین استان ها بیمه درمانی را برای دانشجویان بین المللی پوشش میدهند.
    جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های حاضر در هر کدام از این استان ها شما باید با مراجعه به وبسایت استان مذکور ، پر کردن فرم درخواست و پرداخت مبلغ حق بیمه برای بیمه درمانی اقدام کنید.

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top